pondělí 20. února 2012

BoBoloppet - výsledky + diplomy + fotky

Sobotní počasí nám přálo, trať se podařilo řádně připravit, nikdo se úplně neztratil, dokonce nám padl rekord trati, vyhlášení také dopadlo dobře, takže doufáme, že se s vámi příští rok setkáme opět na startu.

Během závodu jste byli foceni profi fotografem Bóšou (Jirkou Boškem), tak se neváhejte kouknout na své maličkosti a obědnat si památku ze závodu. Koukal jsem na to a většimě z vás to tam dokonce i sluší :-) Fotky najdete na stránkách www.bosa.cz

Gratulujeme všem, co sebrali odvahu a nastoupili na start, to chce opravdu řádnou kuráž. První místo urval Jirka Pliska ze Ski Trab Mára teamu v novém rekordu trati 4:35, o druhé a třetí místo se pak podělil Vítězslav Vondra z VSK Humanita a Martin Mikuš z HO Skol ve společném čase 5:05. Z žen byla první v cíli Petra Havlová z FEL Praha v čase 6:13 o pouhou 1 minutu před druhou Šárkou Zelenkovou ze Ski Trab Mára teamu a třetí Radkou Tkáčikovou v čase 7:04. Celkové výsledky naleznete zde: výsledková listina

Startovní čísla i pamětní medaile už máte, diplomy ke stažení pak máte zde (diplom muži - diplom ženy), stačí si ho jen vytisknout a dopsat jméno. Zároveň jsme doplnili pár fotek do fotogalirie.

Ještě jednou chci poděkovat všem organizátorům, sponzorům a zejména pak dobrovolníkům, bez kterých by třeba nebylo napečeno, nebo nebyly diplomy a medaile, pověšené kontroly, čísla, upravené tratě, časomíra, čaj a tak dále a tak dále . . . díky moc za pomoc.


Více o celém závodě na stránkách závodu www.boboloppet.com