pondělí 3. listopadu 2014

BoBoběh a BoBotriple 2014

V neděli 2.11.2014 se za krásného počasí uskutečnil na Bedřichově druhý ročník BoBoBěhu - 30km dlouhého horského běhu po Jizerkách.
Závodu se zůčastnilo rekordních 30 mužů a 8 žen. Mezi muži byl nejrychlejší Dušan Podroužek z AC Slovan Liberec před Michalem Jedličkou  a Matějem Jakoubkem, oba ze Silvini Madshus teamu. V ženách zvítězila Šárka Zelenková před Radkou Zelenkovou - obě za Silvini Madshus team, třetí byla Pavla Moučková z Nového Boru.


Kompletní výsledky běhu - BoBoBeh2014_vysledky.pdf


Zároveň se tímto závodem uzavřel BoBotriple, kde se započítávaly kromě běhu také výsledky z BoBoloppetu - 90km na běžkách a Silvini Skiroll cup Ještěd - výjezd na kolečkových lyžích do nebe. Bojovalo se do posledních metrů, ale nakonec tuto sérii ovládli stejně jako loni Tomáš Jakoubek a Šárka Zelenková - oba ze Silvini Madshus teamu.

Kompletní výsledky triplu - BoBoTriple2014_vysledky.pdf

Již od pondělí 3.11.2014 je možno se za výhodných podmínek hlásit na všechny výše uvedené závody v roce 2015. Neváhejte, kapacita je omezená. Přihlášení probíhá přes formulář na stránkách závodu. Budeme se na Vás těšit. http://www.boboloppet.com

Komletní fotogalerie ze závodu zde: foto BoBoběh_2014